Träpersienner Göteborg

Skräddarsydda träpersienner

Vi på Scandinavian Design Blinds vill med våra produkters hjälp ge dina fönster ett minimalistiskt designuttryck samtidigt som dess funktionalitet tjänar sitt fulla syfte. Det är med rätt utseende och givna funktioner så som att kunna vrida lamellerna för att vinkla ljuset rätt i rummet som vi lyckas skapa de bästa produkterna. Vår vilja är helt enkelt att persiennerna ska bli något mer än endast ett nödvändigt solskydd och bjuder därav ofta in skickliga designers för att låta dem fröve sig fram med funktioner liksom former och färger. Våra persienner ska vara fönstersmyckning av högsta kvalitet och ge din fastighet i Göteborg ett unikt utseende.

 

Hantverksmässigt tillverkade
träpersienner för dig i Göteborg

Våra yrkesskickliga hantverkare tillverkar samtliga utav våra träpersienner från grunden genom att välja material, såga och hyvla tills de har en färdig slutprodukt. Vi är väldigt stolta över hur vår arbetsprocess har utvecklats under mer än 40 år och att alla persienner genomgår en kvalitétskontroll i 15 steg. Det gör vi för att vi alltid ska vara säkra på att de får en lång livslängd, högsta kvalité och den bästa finishen. Vi skräddarsyr våra uppdrag utefter design, uppdrag och placering för att alltid möta våra kunders önskemål och behov. Alla våra persienner har också en fanerad överlist i samma träslag och färg som persiennlamellerna för att ge det ett så exklusivt utseende som möjligt.

Vi tillverkar våra persienner i nordiska eller odlade exotiska träslag. Till exempel björk, bok, ask, ek, mahogny, lind och teak. Vi erbjuder också upp till 13 färgval för varje träslag.

Skapa innovativa uttryck med persienner tillverkat av akrylglas

Vi på Skandinavien Design Blinds drivs av viljan i att skapa unika uttryck åt er i Göteborg och med våra persienner tillverkade i akrylglas går det inte att misslyckas. Vi erbjuder måttanpassade persienner i exklusivt färgat akrylglas och skräddarsyr en unik lösning helt enligt kundens önskemål. Det finns en mängd olika färger att välja emellan med olika grader av transparens och våra akrylpersienner tillämpas även i tryck. Se gärna på våra referensbilder för att se vad man kan skapa med våra persienner tillverkade i akrylglas.

Vi tillverkar allt
enligt kundens önskemål

För oss är det viktigt att din färdiga beställning ska vara en förlängning av din vision och vi garanterar att du som kund kommer bli nöjd med dina persienner från oss. Vi tar alltid måttbeställningar utefter önskemål av material och färgval eftersom vi inte arbetar med standardmått. Vi kan självklart erbjuda våra persienner med diskret motorstyrd teknik som kommer tillsammans med eleganta fjärrkontroller.

Våra unika persienner finns idag installerade över hela världen och vi har lång erfarenhet av att specialtillverka enligt våra kunders önskemål. Det spelar ingen roll vilken form dina fönster har för våra välutbildade hantverkare hittar alltid lösningen.

Välkommen!