Träpersienner Malmö

Exklusiva persienner för dig i Malmö

För att skapa bra persienner så är det inte bara det funktionella i att exempelvis kunna vrida lamellerna för att vinkla ljuset som är viktigt för oss på Svandinavian Design Blinds. Vi är minst lika måna om de yttre egenskaperna och ser dem därför även som en inredningsdetalj som ger ett minimalistiskt designuttryck. Vi utmanar traditionella persienner till att bli mer än bara ett solskydd och bjuder in inredningsdesigners för att experimentera med funktioner, färger och former. Vi vill att våra persienner ska vara mer likt en fönstersmyckning av högsta kvalité.

 

Hantverksmässigt tillverkade
träpersienner för dig i Malmö

Vi är väldigt stolta över det faktum att våra träpersienner är tillverkade från grunden av våra yrkesskickliga hantverkare som sågar och hyvlar till slutprodukten. Vår arbetsprocess har utvecklats under mer än 40 år och alla våra persienner genomgår en noga kvalitétskontroll i 15 steg för att vi vill vara säkra på att de får en lång livsslängd, högsta kvalité och den bästa finishen. Vi skräddarsyr efter önskemål från kund samt för varje design, placering och önskad funktion. Alla våra persienner har alltid en fanerad överlist i samma träslag och färg som persienlamellerna för att ge det ett så exklusivt utseende som möjligt.

Vi tillverkar våra persienner i nordiska eller odlade exotiska träslag. Till exempel björk, bok, ask, ek, mahogny, lind och teak. Vi erbjuder också upp till 13 färgval för varje träslag.

Persienner i exklusivt färgat akrylglas i Malmö

Vi på Scandinavian Design Blinds erbjuder även måttanpassade persienner i exklusivt färgat akrylglas. Vi skräddarsyr en unik lösning, helt enligt kundens önskemål och vi har en mängd olika färger att välja emellan med olika grader av transparens. Vill man skapa nya innovativa uttrycksformer lämpar sig våra akrylpersienner även för tryck. Se gärna på våra referensbilder för att se vad man kan skapa med våra persienner tillverkade i akrylglas.

Vi tillverkar allt
enligt kundens önskemål

Vi vill att den färdiga persiennen ska vara en konkret förlängning av din vision och vi garanterar att du som kund i Malmö kommer bli nöjd med din beställning hos oss. Våra persinenner måttbeställs enligt material och färgval utefter dina önskemål. Alla våra persienner kan även utrustas med Somfys som är en diskret motorstyrd teknik och kommer med eleganta fjärrkontroller.

Våra unika persienner finns idag installerade över hela världen och vi har lång erfarenhet av att specialtillverka enligt våra kunders önskemål. Det spelar ingen roll vilken form dina fönster har för våra välutbildade hantverkare hittar alltid lösningen.

Välkommen!