Träpersienner Stockholm

Våra persienner ger din fastighet
i Stockholm ett unikt uttryck

För oss på Scandinavian Design Blinds är det inte enbart funktionaliteten som är viktig även om vi varit noga med varje detalj så om att man exempelvis ska kunna vrida lamellerna för att vinkla ljuset i rummet. Vår passion är att skapa fönster med minimalistiska designuttryck och ser på persiennerna som ett fönstersmycke. För att alltid utvecklas tar vi ofta in skickliga inredningsdesigners och låter dem experimentera med funktion liksom färg och form. Våra persienner är av högsta kvalité och skapar unika utseenden.

Träpersienner som är ett
exklusivt hantverk

Vi är stolta över det faktum att våra träpersienner tillverkas från grunden av våra yrkesskickliga hantverkare. Vi hämtar själva vårt virke, sågar och hyvlar fram tills det att vi har en färdig slutprodukt. Vår arbetsprocess har utvecklats och förädlats under mer än 40 år och samtliga persienner genomgår en noggrann kvalitetskontroll i hela 15 steg. Allt för att säkerställa en lång livslängd, högsta kvalité och den absolut bästa finishen av var och en. Vi skräddarsyr alla våra produkter utifrån kundens önskemål med största hänsyn till design, placering och dess primära uppgift. En extra detalj som också samtliga utav våra persienner har är en fanerad överlist i samma träslag och färg som lamellerna för att skapa det där unika och exklusiva utseendet.

Vi tillverkar våra persienner i nordiska eller odlade exotiska träslag. Till exempel Björk, Bok, Ask, Ek, Mahogny, Lind och Teak.

Med upp till 13 färgval för varje träslag kan vi garanterar er i Stockholm att vi har något för allas tycke och smak.

Persienner tillverkade av akrylglas ger en innovativ känsla

Vi brinner för att skapa unika uttryck och med våra persienner tillverkade av akrylglas går det inte att misslyckas. Det finns ett flertal olika färger att välja mellan med olika grader av transparens som alla är lämpade för att skapa något unikt.

Vi måttanpassar våra persienner och skräddarsyr unika lösningar helt enligt kundens önskemål. Se gärna på våra referensbilder för att se vad man kan skapa med våra persienner tillverkade i akrylglas.

Vi skräddarsyr så att det passar
våra kunder i Stockholm

För oss är det viktigt att din färdiga beställning ska vara en förlängning av din vision och vi garanterar att du som kund kommer bli nöjd med dina persienner från oss. Vi tar alltid måttbeställningar utefter önskemål av material och färgval eftersom vi inte arbetar med standardmått. Vi kan självklart erbjuda persienner försedda med diskret motorstyrd teknik som kommer tillsammans med eleganta fjärrkontroller. Det spelar ingen roll om du har ett hus, en stuga eller ett större företag, vi hjälper alla er i Stockholm att skapa unika uttryck med bra funktionalitet.

Våra trä- och akrylglaspersienner finns installerade överallt runt om i världen och det är ett förtroende som vi är oerhört stolta över att få.

Har du frågor och funderingar kring våra persienner så kontakta oss gärna så svarar vi direkt. För oss är personlig kontakt viktig för att kunna möta kunden i smak och önskemål.